TKC TALK met Marloes

“Marloes is een trotse teamplayer en vindt schrijven het allerleukste aan haar werk”

 

Kun je jezelf kort voorstellen en vertellen wat jij precies bij TKC doet?

Marloes TKC TALKNou en of. Ik ben Marloes van den Broek, 30 jaar, geboren en getogen in Goirle. Goirle, waar ligt dat dan? Nou, dat hoor je aan mijn zachte g en altijd vriendelijke accent: Noord-Brabant.

Ik werk sinds december 2015 bij TKC digital. Dit doe ik met enorm veel plezier. En als ik dan niet werk? Dan praat ik graag over Disney (tijdens werk trouwens ook), win ik graag spelletjes, wacht ik op mijn brief voor Hogwarts, luister ik naar Coldplay en ben ik keepster van het leukste handbalteam van Nederland. Hipste team trouwens ook, want wij lopen vol trots met een TKC digital logo op ons shirt!

Als service content consultant vind ik mezelf echt een wereldverbeteraar. Ik geloof in wat wij doen. Er zijn zoveel frustraties in de wereld van de klantenservice. En omdat we allemaal ergens klant zijn krijgen we er allemaal mee te maken. Hoe mooi is het dan dat iedereen snel geholpen is en zijn antwoord in 1 keer goed krijgt?

Hoe ben je bij TKC terecht gekomen?

Ik werkte als callcenteragent voor een groot telecombedrijf. Twee van ons mochten de kennisbank herschrijven, mogen jullie raden welk bedrijf de leiding had over dat project.

Toen bleek niet alleen dat ik dat heel erg leuk vond om te doen, maar (hé Marloes, wat ben je lekker gewoon gebleven) ik was er ook nog goed in. TKC zocht nieuwe Angels, ik vond een nieuwe hemel. De rest is geschiedenis.

Op welk project ben jij heel trots en wat zou jij heel graag willen doen?

Ik ben eigenlijk na elk project trots, maar er springen er voor mij toch 2 uit. Rabobank omdat dat mijn eerste project was. Een soort van eerste liefde, die vergeet je niet meer. En het leuke daarvan is dat ik nu bezig ben met de chatbot in hetzelfde team. Ik heb er erg veel geleerd en dat doe ik nog steeds.

Maar ook Triodos vond ik erg bijzonder. Soms heb je dat, dat het gewoon een match is. Zo voelde het bij Triodos, de juiste mensen, het juiste moment, de juiste plek. En de eerste keer dat ik zelf het schrijftraject (carwash) mocht begeleiden en dat lukte!

Ik vind schrijven het allerleukste aan mijn werk. Dus dat wil ik graag blijven doen, natuurlijk samen met het team van de organisatie. Hen helpen met het schrijven van mooie artikelen waar je trots op kunt zijn. Want ik ben graag trots.

Hoe ziet een werkdag als Service Content Consultant eruit binnen TKC?

Artikelen schrijven, feedback verwerken, structureren, teksten verbeteren, samen nadenken over de beste oplossingen. Het werk is in de basis hetzelfde maar geen dag voelt hetzelfde. Er zijn altijd weer nieuwe uitdagingen, nieuwe vragen, nieuwe teksten, nieuwe projecten.

Wat maakt jou een échte TKC’er?

Mijn TKC-kenmerken zijn:

  • Ik werk graag.
  • Ik heb het gezellig met mijn collega’s.
  • Ik vier de successen van het leven.
  • Ik vind spelletjes DE BOM.
  • Ik schrijf de Nederlandse taal graag zoals het hoort. Iedere d en t op de juiste plek.

Wat weten wij nog niet van jou?

Ik speel niet om te winnen, ik speel voor mijn plezier.

Waarom heb je een Disneymok meegenomen?

Deze mok met Tinkerbell was mijn allereerste. Het is heel lang ook de enige geweest. Nu heb ik een kast vol mokken (já die kast is speciaal gekocht voor mijn mokken en já mijn man vond dat goed). Het zijn er nu bijna 70 en ik ben nog lang niet klaar. Ik kan er niks aan doen, ik word er gewoon heel blij van. Ik hoop later als ik groot ben ooit een kamer vol met Disneymokken te hebben. Tot het zover is – mijn advies: drink eens koffie uit een Disneymok.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *