TKC Talk met Martin

Maak kennis met onze technisch consultant én Jiujitsu koning Martin! Afgelopen januari won hij zelfs het Europees kampioenschap in Lissabon. En team TKC was getuige!

Kun je jezelf kort voorstellen en vertellen wat jij precies bij TKC doet?
Ik ben vader van een stoere tweeling en ik doe fanatiek aan Brazilian Jiujitsu. Bij TKC help ik onze klanten het beste te halen uit hun technische oplossingen zodat zij de vragen van hun klanten in een keer goed kunnen beantwoorden. Dit doe ik door technische oplossingen te ontwerpen en te implementeren in het IT landschap van de klant of door simpelweg advies te geven in het gebruik van bestaande oplossingen. 

Hoe ben je bij TKC terecht gekomen?
Ik heb de oprichters ontmoet op een door Oracle georganiseerd event. We raakten aan de praat en waardoor ik interesse kreeg in de organisatie. Ik heb gesolliciteerd en “the rest is history”.

 Is er een project waar jij heel trots op bent of die jij heel graag zou willen doen?
De implementatie van Oracle Service Cloud schiet me als eerste te binnen als het gaat om projecten waar ik trots op ben. Deze implementatie heb ik bij ONVZ gedaan. Het was een complexe opdracht met veel uitdaging vanwege de grote hoeveelheid stakeholders met ieder hun eigen unieke wensen. Maar het is toch gelukt om de oplossing op tijd en volgens specificaties op te leveren!

Hoe ziet een werkdag als consultant er uit binnen TKC?
Dit verschilt per dag enorm vanwege de verschillende opdrachten. Maar een terugkerend thema is volgens mij dat er altijd wel een technische puzzel is die moet worden opgelost.
Er zijn verschillende wegen die naar Rome leiden en het is daarom een kwestie van de juiste route kiezen en die bewandelen.

Wat maakt jou een échte TKC’er?
Ik weet niet eens hoe ik moet omschrijven wat een TKC’er is!
Maar er is een reden dat ik van alle medewerkers het langst in dienst ben, TKC’er zijn bevalt best goed. 

Wat weten wij nog niet van jou?
Ik ben een echte gamefanaat! Het spel Halo speel ik graag op de Xbox als er tijd voor is. 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *