TKC Talk met Sjoerd!

Geen berg is te hoog voor onze Sjoerd. Deze BBQoedel vertelt je alle ins en outs over zijn werk als Technisch Consultant bij TKC digital. En ja, ook ontdek je waarom hij BBQoedel wordt genoemd. En houd je van een potje Cluedo? Dan is Sjoerd een waardige tegenstander!

Kun je jezelf kort voorstellen en vertellen wat jij precies bij TKC digital doet?
Hoi allemaal! Ik ben Sjoerd Goedel, 33jaar jong en sinds bijna een jaar werkzaam als Technisch Consultant bij TKC digital. Als Technisch Consultant ben ik bij klanten van TKC bezig om de kennisbanken en bijbehorende applicaties op het gebied van customer experience naar een hoger en beter niveau te brengen.

Naast werken ben ik al een ruim jaar lekker aan het vaderen en ik woon al mijn gehele leven in het stadje IJsselstein. Als hobby’s heb ik voetbal en fitness. Een andere hobby die ik heb is onderaan dit artikel te lezen. Het is in ieder geval een hobby om je vingers bij af te likken.

Hoe ben je bij TKC digital terecht gekomen?
Via Michael van Geene ben ik in contact gekomen met TKC digital. Na mijn vertrek bij bol.com en een korte tussenstap in de wondere wereld van groene energie ben ik onder het genot van een goede lunch met Michael aan de praat geraakt over TKC. Hij gaf mij aan dat het bedrijf mij enorm zou passen en er mooie kansen voor mij liggen. Ik besloot om een motivatiebrief te sturen en na een gesprek(je) met Tinky en Sander ging het allemaal vrij snel. Nu bijna een jaar verder zit ik er nog steeds enorm op mijn plek. Er komen steeds meer leuke opdrachten op mijn pad en de collega’s weten mij ook steeds meer te vinden voor hulp en advies.

Op welk project ben jij heel trots en wat zou jij heel graag willen doen?
Voor TKC zit ik twee wekelijks bij ONVZ. Daar ben ik onderdeel van een SCRUM team en daar ben ik best trots op. Als onderdeel van het SCRUM team zorgen we er samen met twee andere TKC-ers voor dat de applicatie die we daar hebben geïmplementeerd vlekkeloos blijft draaien en we daar continue op door blijven innoveren. Erg leuk om als consultant mee te denken aan mogelijkheden en kansen voor een organisatie als ONVZ.

Ik zou nog wel heel graag een groot IT project willen leiden bij een van onze klanten. Samen met een IT team en Business analisten bedenken wat en hoe een bepaalde business wens gerealiseerd kan worden.

Hoe ziet een werkdag als Technisch Consultant er uit binnen TKC digital?
Een werkdag als Technisch Consultant kan heel gevarieerd zijn. Het ene moment sta je ingepland bij een vaste klant om daar onderdeel te zijn van een IT team. Op het andere moment ben je onderweg met een collega van sales om de technische werking van Oracle Service Cloud te pitchen. De week sluit je vervolgens af met een lekkere borrel bij het kantoor van TKC in Baarn. En tijdens die borrel kunnen er zomaar weer nieuwe mooie uitdagingen op je pad komen die je de week erna op kan pakken. Alles kan bij TKC digital en niets is onmogelijk.

Wat maakt jou een échte TKC’er?
Het mooie aan TKC’er zijn is dat je lekker jezelf kan zijn en blijven! Maar wat we wel allemaal gelijk hebben aan elkaar is de enorme gedrevenheid om iets perfects neer te zetten. Daarnaast zijn TKC’ers enorm sportief en hebben een enorme passie voor de mooie dingen in het leven! Of dat nou lekker eten is, een gezellig festival bezoeken of genieten van een mooie tocht op de racefiets. Allemaal genieten we van die momenten en delen we die het liefst met elkaar! Bij TKC hoefde ik dus nauwelijks aan de bedrijfscultuur te wennen!

Wat weten wij nog niet van jou?
Wat velen waarschijnlijk nog niet weten is dat ik een studie Forensisch Onderzoek heb gedaan. Ik kan je alle ins en outs vertellen over het oplossen van een misdaad of het opsporen van een vermoedelijke dader op een plaats delict!

Ow, en wist je dat ik ooit de Kilimanjaro heb beklommen? De hoogste berg van Afrika! De volgende berg staat in ieder geval nog steeds op mijn bucketlist. Deze berg ligt in Argentinië en is de hoogste van Zuid Amerika. De Aconcagua..

Waarom heb je een Barbecue meegenomen?
Ik heb een hobby die de laatste periode extreme vormen aan begint te nemen. Ik ben een fervent barbecueër. Gemiddeld drie keer in de week steek ik het liefst één van mijn drie barbecues aan om daar de meest lekkere gerechten van op tafel te zetten. Met die hobby ben ik altijd op zoek naar de perfecte creatie van het type gerecht wat ik maak. Zo probeer ik bijvoorbeeld de ultieme chickenwings te maken en ben ik enorm fan van een goede picañha met een krokante vetlaag en een heerlijke chimichurri. De creaties deel ik graag op mijn eigen Instagram account. Op die manier hoop ik mensen te inspireren op lekker en (soms) ook gezond eten. Volg mij dus op Instagram @bbqoedel.


Recommended Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *