TKC Talk met Steffi

Met onze spinnende Steffi is het niet alleen een feestje in Sport Studio Bruis, maar ook bij TKC in huis. Haar passie voor het vak zorgt voor een goede dosis motivatie en gezelligheid op de werkvloer. 

Kun je jezelf kort voorstellen en vertellen wat jij precies bij TKC digital doet?
Ik ben Steffi, 34 jaar en inmiddels alweer bijna een jaar in dienst bij TKC. Ik heb een beetje een aparte rol binnen TKC. Ik doe zowel sales en consultancy als product en dienstontwikkeling. Ik noem het altijd sales met inhoud?. Ik ben ervan overtuigd dat je klanten in deze tijd niet meer zomaar van alles aansmeert en dat je inhoudelijk op de hoogte moet zijn van de uitdagingen bij je klanten. Daarnaast is het essentieel om goed te snappen hoe de producten en diensten die je levert in elkaar zitten. Zo adviseer je klanten goed en kun je succesvol sales bedrijven. Verder zie ik vooral veel kansen: altijd en overal! En dat helpt bij het ontwikkelen van onze product en dienstportfolio. Want wat klanten vandaag verwachten en willen, kan morgen zomaar anders zijn en TKC moet hierin mee.

Hoe ben je bij TKC digital terecht gekomen?
Dat is niet zo romantisch eigenlijk. Ik ben benaderd door een recruiter met de vraag of ik eens wilde praten en ben daarna in contact gebracht met Tinky, onze directeur. Er was direct een klik en inmiddels zit ik alweer bijna een jaar met veel plezier bij TKC digital.

Op welk project ben jij heel trots en wat zou jij heel graag willen doen?
Ik ben vooral heel erg trots op het klantportfolio van TKC. Veel van de grote top 100 bedrijven in Nederland en een aantal grote bedrijven in België zijn klant bij TKC. Organisaties die heel blij met ons zijn en ons geregeld terugvragen voor onze expertise op het gebied van kennismanagement en de hulp die wij leveren in het maken van de nodige digitaliseringsslag. Verder ben ik heel trots op het feit dat we bij iedere uitdaging van de klant op het gebied van kennismanagement een passende oplossing kunnen bieden. Door het leveren van advies hoe je kennis uit systemen en hoofden het beste ontsluit, hoe je een kennisorganisatie succesvol optuigt, hoe je klantgerichte content schrijft én door de inzet van de juiste systemen. We zijn in staat om een totaaloplossing te leveren en daar worden onze klanten erg blij van! Wat ik zelf wil blijven doen is onze bestaande klanten en nieuwe organisaties blijven helpen en begeleiden bij complexe kennisvraagstukken.

Hoe ziet een werkdag als Chief Business Development Officer er uit binnen TKC digital?
Geen dag is hetzelfde! Soms start ik thuis op om daarna naar een klant te vertrekken. Soms zit ik een hele dag op kantoor en andere dagen heb ik 4 klantafspraken of verzorg ik een inspiratiesessie of workshop. Het is dus mega afwisselend en daar houd ik van.

Wat maakt jou een échte TKC’er?
Ik denk dat alle TKC’ers passie voor het vak delen én een beetje gek zijn. En dan bedoel ik gek in positieve zin. Er wordt enorm veel gelachen met elkaar op kantoor en er worden veel uitjes georganiseerd. Wat mij betreft is “work hard, play hard” een goede omschrijving van een échte TKC’er. 

Wat weten wij nog niet van jou?
Naast mijn werk ben ik altijd bezig met het bijspijkeren van mijn eigen kennis. Ik lees heel veel artikelen, boeken en onderzoeken. Ik word blij van blijven ontwikkelen en nieuwe inzichten opdoen. Door hiermee bezig te zijn, blijf ik creatief, kan ik innovatieve oplossingen bedenken en kansen zien.

Waarom heb je een Spinning fiets meegenomen?
Ik heb natuurlijk niet letterlijk een Spinning© fiets meegenomen want dat is wat zwaar! Maar voor mij een symbool van een belangrijk onderdeel in mijn leven. Ik geef met heel veel plezier wekelijks Spinning© les bij Sport Studio Bruis in Utrecht. Voor mij is Spinning© echt een uitlaatklep en nodig om mijn altijd denkende hersenen even uit te zetten. Het lesgeven is extra leuk omdat ik die passie kan overbrengen aan de leden die bij mij komen fietsen. Daarnaast maak ik zelf alle lessen waardoor ik ook legitiem veel met muziek bezig kan zijn. Luisteren van honderden oude en nieuwe nummers om te onderzoeken of dit lekkere fietsbare muziek is. Elke week is het weer een feestje!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *