Ben jij een échte trendsetter?

 

Ontwikkelingen en trends blijven komen en gaan. Digitalisering speelt hierbij een belangrijke rol. Er ontstaat en verschuiving naar online kanalen. Als organisatie speel je daar op in door er voor te zorgen dat jouw digitale informatievoorziening optimaal is. Hoe maak jij die shift to digital?

Weet bijvoorbeeld welke klant je voor je hebt door hem te laten inloggen. Op basis van de klantgegevens kun je specifiekere informatie pushen waarmee de klant snel geholpen is. Of laat de wat simpelere vragen behandelen door een chatbot waardoor je klantenservice medewerkers zich kunnen richten op de ingewikkeldere cases. Heb je bijvoorbeeld veel vragen over of een product op voorraad is? Kies dan voor een ‘focus-chatbot’. Bijvoorbeeld een voorraadbot die standaard voorraad vragen makkelijk afhandelt. Zo handel je snel deze vragen af en heb je meer aandacht en tijd voor de klanten die het nodig hebben.

Heb je hulp nodig bij jouw shift to digital, of ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen op het gebied van service en innovaties? We denken graag met je mee! 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *