Volg de workshop Klantgericht Content Schrijven nu ook online

Je wilt dat je klant in één keer het juiste antwoord krijgt. Onafhankelijk van de manier waarop hij contact met je organisatie opneemt. Daarom is het belangrijk dat het antwoord gemakkelijk vindbaar en bruikbaar is. Om te zorgen dat jouw informatie hieraan voldoet, bieden wij de workshop Klantgericht Content Schrijven aan. Normaal in twee dagen op locatie, maar we hebben al onze workshops zo aangepast, dat je ze ook online kunt volgen. 

Twee dagen training met de workshop Klantgericht Content Schrijven

Tijdens de online workshop leer je in twee dagen je teksten in de juiste tone of voice te schrijven. We besteden natuurlijk veel aandacht aan de vindbaarheid en bruikbaarheid, voor elke bron en elk kanaal. Tijdens de uitgebreide training leren we ook je contentredacteuren en kennisbeheerders goede content te schrijven. We maken een Service Content Guide, waarin we de richtlijnen van jouw organisatie vastleggen. Zo zorgen we ervoor dat de content in de toekomst ook consistent is. 

Zo gaan we in de workshop aan de slag

  • We bepalen eerst het type content en het doel voor jouw organisatie
  • We kijken naar de vindbaarheid, de bruikbaarheid en de tone of voice van de content
  • We geven je tips & tricks om (micro) content zo klantgericht mogelijk te schrijven
  • We letten erop dat alle content consistent aansluit op alle touchpoints

Digital is our middle name

In deze tijd zijn workshops op locatie nogal een uitdaging. Daarom hebben wij als TKC digital direct onze workshops aangepast aan deze nieuwe situatie. Zo bieden we al onze workshops inmiddels ook online aan. Dit zijn trouwens geen e-learnings. We doen digitaal eigenlijk precies hetzelfde als wat je bij jou op locatie zouden doen in een offline versie.

Interesse in de online workshop Klantgericht Content Schrijven?

Snappen we! Dit is ten slotte een ideale periode om eens goed met je content aan de slag te gaan. Neem gerust contact met ons op om je wensen en uitdagingen door te spreken.
Kijk ook eens naar de andere workshops die we online aanbieden
Meer info Workshop klantgericht content schrijven:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *