Remove the bot from the human

Callcentermedewerkers worden vaak belast met veel terugkerende en simpele taken. Medewerkers die de hele dag saai en hetzelfde werk doen worden zo bijna zelf een robot. Herkenbaar?

Door de robot uit de medewerker te halen zorg je dat de medewerker zich op andere soorten gesprekken kan richten. Gesprekken die meer waarde toevoegen en waarbij menselijke ondersteuning essentieel is. Hoe mooi zou het zijn als de robot en de medewerker samen de klant helpen dat beiden doen waar ze goed in zijn.
Bereken eens wat dit je zou besparen, maar vooral in toegevoegde waarde voor je klant. Uit onderzoek blijkt dat klanten die in één keer goed en persoonlijk geholpen worden je zullen aanbevelen en dat zij langer klant blijven. 

De moeite waard dus om te onderzoeken op welke punten dat voor jou van toepassing is zodat je je echt kunt onderscheiden van de concurrent. 

Geen tijd te verliezen toch? Maar hoe haal je nou die robot uit de mens?

Download de whitepaper hieronder!

Meer weten over Remove the bot from the human?

Bekijk dan de webinarserie van Service Tomorrow, waarin we je tijdens 9 interactieve webinar afleveringen inspireren en je zelf concreet aan de slag kan, zodat ook jij de robot uit jouw mensen kunt halen. Klik hier voor de webinarserie.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*