WhatsApp Image 2023 06 05 at 12.28.40

Wat is kennismanagement?

TKC digital helpt organisaties al ruim 15 jaar om kennismanagement succesvol in te zetten om hun doelstellingen te realiseren.

Kennismanagement zorgt ervoor dat je klantvragen snel en in één keer goed kunt beantwoorden. Ongeacht waar die vraag wordt gesteld. Dat is belangrijk, want een goede service zorgt ervoor dat klanten voor jou blijven kiezen. Naast klanten kijken we ook naar medewerkers. Wat hebben zij nodig bij de dagelijkse uitvoering van hun werkzaamheden? Ook daar speelt kennismanagement een rol. Ergens komen die twee reizen bij elkaar: de klantreis én de reis van de medewerker. Een consistent aanbod van de juiste en betrouwbare informatie is daarin een voorwaarde.

Hoe je dat doet, is onze expertise.

Om je kennisorganisatie goed in te richten is het allereerst belangrijk om te weten wat kennismanagement precies inhoudt. Dat leggen we uit in ons whitepaper Wat is kennismanagement? Ook lees je daarin de antwoorden op de meestgestelde vragen over dit onderwerp. In dit whitepaper hebben we het vooral over de klantreis en de rol van kennismanagement in de customer journey. In een volgend whitepaper gaan we in op de bredere organisatorische uitdaging.

In het whitepaper behandelen we de volgende thema’s:

  • Wat is kennismanagement?
  • Wat levert kennismanagement op?
  • Hoe start je met kennismanagement?
  • Hoe maak je kennismanagement succesvol?

Heb je vragen of wil je sparren over wat kennismanagement voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op, want we love to help you!

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*