Wij zoeken een Marketing Stagiair

Wij zoeken een Marketing Stagiair!

WIE ZIJN WIJ?
Bij TKC digital helpen wij organisaties om in één keer het juiste antwoord te geven op klantvragen. Door te helpen met het inrichten van de organisatie, content te verbeteren maar ook door systemen aan te pakken of te implementeren.

Binnen TKC digital zijn we constant opzoek naar nieuwe manieren om onze doelgroep te bereiken, hun behoeftes te signaleren en zelf helder te communiceren. Daarnaast organiseren we veel events voor zowel potentiële als huidige klanten. Als stagiair ondersteun je onze marketeer hierbij.

TKC digital is een B2B bedrijf en onze consultants werken dan ook voor grote bedrijven als VodafoneZiggo, Mercedes, Rabobank etc.

WAT GA JE DOEN?
Als stagiair Marketing & Communicatie ben jij zorg jij dat ons visitekaartje on point is. Je bent dus ook mede verantwoordelijk voor het uitdragen van ons verhaal en identiteit. Jij zorgt dat wij zichtbaar zijn en worden gevonden door de juiste mensen. Bij TKC houden we ervan als je initiatief durft te nemen en zelf creatieve ideeën bedenkt die bijdragen aan meer zichtbaarheid of leads.

‍De stage gaat in per september 2020 en is voor een minimale periode van 5 maanden. Eerder beginnen mag natuurlijk ook. Tijdens onze stage word je meegenomen in het reilen en zeilen van onze marketingafdeling.

Je houdt jezelf bezig met onze social media kanalen. Je schrijft webteksten voor onze producten en merken. Natuurlijk allemaal SEO geschreven. Ben je nog niet thuis in SEO? Geen probleem, wij leren jou dit graag! Naast het creëren van teksten, denk je ook mee over nieuwe producten en houd je de nieuwste trends en ontwikkelingen in de gaten. Daarnaast bekijk je elke week de resultaten met onze marketeer.

Tijdens je stage houd je jezelf bezig met de volgende activiteiten:

 • Invulling geven aan onze contentplanning: beeld, video en tekst.
 • Je bent verantwoordelijk voor het schrijven van creatieve content.
 • Je ondersteunt ons bij het organiseren, opzetten en uitvoeren van (online) events.
 • Je houdt de website up-to-date.
 • Je bent de rechterhand van onze Marketeer.
 • Je helpt consultants met design en marketing vraagstukken.

WIE BEN JIJ?

 • Je bent een teamplayer.
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau.
 • Je bent creatief, maar gestructureerd.
 • Je bent zelf actief op sociale netwerken.
 • Foutloos schrijven zit in jouw bloed.
 • Je hebt een creatieve geest met een proactieve instelling.
 • Je bent zelfstandig, leergierig en je bent niet bang om input te geven.

WAT BIEDEN WIJ?
Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden binnen een dynamisch bedrijf. Je wordt onderdeel van een gezellig jong team in Baarn. We zijn goed te bereiken met openbaar vervoer of als je met de auto komt kan je er gratis parkeren. Naast een stagevergoeding staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel en krijg je de ruimte en tijd om aan je opdracht voor school te werken. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een informele werksfeer, en dagen je graag uit voor een potje tafeltennis! Op “AIRFRYday” staat de vrijmibo klaar om met zijn allen het weekend in te luiden!

LIJKT HET JE WAT?
Herken jij jezelf in deze functie, stuur dan een e-mail met jouw CV en motivatiebrief naar Meriam Boorsma.