Wij zoeken nieuwe PHP developers!

by

Wie zijn wij?
Zie jij ook in hoe waardevol het is als organisaties in één keer het juiste antwoord weten te geven aan hun klanten? Mooi, want dit is precies wat wij doen bij TKC digital. Wij helpen organisaties om in één keer het juiste antwoord te geven op klantvragen. Door te helpen met het inrichten van de organisatie, content te verbeteren maar ook door systemen aan te pakken of te implementeren. En voor dat laatste zoeken we nieuwe mensen.

Mensen die graag technische uitdagingen aangaan, samenwerken met collega’s en klanten leuk vinden, die razend enthousiast worden van nieuwe ontwikkelingen in webtechnologie. Complexe technische uitdagingen?Yes please. Meedenken en initiatief nemen. Dat willen we graag.


Dus nu jij

Als developer ben je bezig met het creëren van kennismanagement oplossingen voor onze klanten. Hierbij geef je advies en bouw je samen met je collega developers en technisch consultants mee aan CRM-, chat of kennismanagementsystemen. Daarnaast help je ook de supportafdeling om antwoord te geven over vragen van bestaande klanten.

Je vind het leuk om technisch bezig te zijn, en:

  • Je beschikt over hbo/wo werk- en denkniveau
  • Je spreekt Nederlands, Engels, PHP en JavaScript
  • Je bent professioneel en werkt graag samen met klanten
  • Je hebt ervaring met back-end frameworks zoals CodeIgniter, Zend of anders
  • Je hebt ervaring / kennis van Source control systemen als Git
  • Je denkt Agile en hebt ervaring met Scrum
  • En als je kennis hebt van NodeJS en andere JavaScript frameworks is dat mooi meegenomen

 

Wij + Jij = Team 
We groeien, daarom zoeken we échte technische experts. Wij bieden je een gevarieerd en leuk team waarin je samenwerkt met business consultants, technisch consultants en developers. Het is een baan met veel vrijheid en eigen inbreng, en leuke klanten met complexe vraagstukken. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Baarn. Je krijgt daarnaast een goed salaris en krijgt daarbij ook laptop en telefoon van ons.

 

Lijkt het je wat?

Stuur dan je cv + motivatiebrief naar ons op via joram.betgen@tkcdigital.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst


Recommended Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *