Word jij onze nieuwe business consultant?

by

Wij zoeken nieuwe business consultants! Ben jij dé kennismanagement expert die wij zoeken?

Wie zijn wij?

Iedereen is klant. Van een bank, van een verzekeringsorganisatie, een telco of van een winkelketen. Heb je als klant een vraag of probleem, dan wil je dat je wordt geholpen. Of je nu met een medewerker chat, appt of belt. Online of in de winkel. Je wilt dat hij het voor je oplost. Je wilt niet 10 keer dezelfde vraag stellen en van het kastje naar de muur worden gestuurd. Nee, jij verwacht in 1 keer het juiste antwoord.

Dat is precies wat wij bij TKC digital doen. Wij begeleiden bedrijven en organisaties met hun digitale service transformatie. Daarbij leggen we de focus op het inrichten van kennismanagement. Samen richten we het proces in dat het beste bij onze klant past. Zonder poespas. Wij willen dat hoe de klant zijn vraag ook stelt, hij altijd hetzelfde antwoord krijgt.  In 1 keer goed, want daar houden we van.

 

En nu jij

En daar kom jij in het spel! Jij helpt onze klant na een korte analyse om zijn kennismanagementkoers te bepalen oftewel de kennismanagement strategie.

Ook geven we advies over nieuwe technologieën zoals chatbots, voice assistants en over de rol van kennis in de service en buying journey van klanten en hoe dit alles past in de contactstrategie.  We doen dat op directieniveau en vervolgens rollen we kennismanagement uit in de organisatie. Dat is niet alleen een tool maar ook een andere manier van werken en samenwerken. We richten de kennisorganisatie en kennismanagementteams in, we besteden aandacht aan de content en structuur maar ook aan de implementatie van het kennismanagementsysteem. We denken bij alles wat we doen vanuit de klant en de klantreis en hebben altijd als doel tevreden en loyale klanten. Het liefst doen we meer voor minder: een mooie puzzel dus! We leggen graag aan je uit wat we nog meer doen tijdens een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Baarn.

 

Past dit bij jouw ambities? Wil jij ook klanten helpen om sneller en in één keer goed het juiste antwoord op de vraag te vinden? Dan zoeken wij jou! Jij helpt organisaties om dat op te lossen en het verschil te maken!

 

Wij + Jij = Team

We groeien, daarom zoeken we échte medior en senior kennismanagement experts. Als team zorgen we samen dat onze klant het (juiste) antwoord vindt. Gewoon zoals het is. Juist, voor iedereen begrijpelijk en snel vindbaar: in 1 keer goed. Daarnaast kunnen we het goed met elkaar vinden en zo zorgen we samen voor een mooie toekomst!

Denk je dat het wat kan worden tussen ons?

Laat het ons weten via meriam@tkcdigital.com

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *