Workshop Klantgericht Chatbot Schrijven nu ook digitaal

Een chatbot kan je ontzettend veel tijd schelen. Hij vangt de meestgestelde vragen moeiteloos af en zorgt ervoor dat je medewerkers hun tijd kunnen besteden aan de lastigere klantvragen. Ervoor zorgen dat jouw chatbot de juiste dingen zegt tegen je klanten is alleen niet makkelijk. Wij helpen je daarbij met onze workshop Klantgericht Chatbot Schrijven. En, ideaal: je kunt die nu ook digitaal volgen!

Zorg voor goede gesprekken met de workshop Klantgericht Chatbot Schrijven

In de workshop leren we jouw chatbot om op de goede manier te praten met je klanten. We doen dat natuurlijk samen met jou. Wij hebben al de nodige jaren ervaring met het inzetten van chatbots en helpen je met onze tips & tricks. Je leert bijvoorbeeld hoe je je chatbot slim opvoedt, zodat hij steeds minder hulp nodig heeft. Zelf conversaties maken en invoeren in de chatbot is een belangrijk onderdeel van de workshop. 

Zo ziet de workshop eruit

We gaan tijdens de workshop direct praktisch aan de slag. De volgende onderwerpen staan op het programma.

  • We beginnen met het bepalen van de scope
  • Vervolgens besteden we aandacht aan variaties, conversaties, intents en flows
  • We zorgen dat de chatbot naadloos aansluit op je kennisbank
  • We leveren een document met richtlijnen (Service Content Guide) zodat jullie altijd consistent kunnen werken

Volg onze workshops nu ook online!

Een workshop op locatie is in deze periode vrijwel niet mogelijk. Gelukkig hebben wij direct al onze workshops aangepast toen ‘social distancing’ de richtlijn werd. Wat we normaal op locatie deden, kan nu ook online. Onze workshop zijn dan ook geen e-learnings. We doen eigenlijk precies hetzelfde als voorheen, maar dan digitaal.

Meer informatie over de workshop Klantgericht Chatbot Schrijven?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de workshopmogelijkheden. Bovendien bieden we op dit moment al onze workshops online aan. Is de workshop Klantgericht Chatbot Schrijven niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan ook eens naar de Chatbot Design Workshop, waar je leert hoe en waarom je een chatbot inzet.

Meer info Klantgericht Chatbot Schrijven WorkshopGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *